torsdag 5 december 2019

Slut

Jenny varit bortrest sen 24/11, sovit som skräp sen dess. Börjat träna 5 dagar i veckan så kanske har inverkan.
Idag vaken sen 05.00 noll energi trött efter tisdagens träning

A.power snatch

65x2x2 70x2

Helt ok

B.jerk

100 100 100 100 105 105 miss 105miss


Först problem med ansatser, kom på haka upp.
Sen problem att låsa, axeln beter sig illa.


C. Back squat 105x5x2

D.press 50x5x2

E. Enarms latsdrag

3 set 5/5 10 12 14 plattor

4 kommentarer:

Jocke sa...

Krya på dig eller vad man säger.

Tips för knut i infra&co som strålar ner längs armen. Tycker jag bollar bra, men lindrar bara tillfälligt, botar inte ens tillfälligt. Kanske behöver bli ännu mer idog.

David Englund sa...

Om behandling inte fungerar så är min Internet gissning att du gör något som retar upp det på regelbunden basis, alternativt att du är stel eller svag i onda muskler eller synergetiska muskler. Men som sagt, svårt sådär på nätet.

Jocke sa...

Jag tror jag slutat med värsta provokationerna (kippat allting), ryck löste ut den senaste nivån misär genom att orsaka själva nervklämmet.

Men trots lite vila och ganska mkt boll släpper det inte. Sovposition är helt hopplöst göra nåt åt, arbete inte mkt bättre.

Ska steppa upp bollandet, har börjat ställa timer på 5 min.

Lite blandade känslor till en stretch banded shoulder distractions. Den känns bra, och det är där jag är för stel. Men är lite som att stretcha en knut.

David Englund sa...

Håller med. Mer för att stretcha för att komma ifrån provocerande positioner. Bra fokus för aktibering/träning som brukar hjälpa är nedre trapezius samt övre trapezius i OH position. Tex waiters walk med fokus på.kontakt med övre trapezius istället för axel.