söndag 27 juli 2008

Lite sisådär semesterträning

Blivit några träningstillfällen senaste veckan, fast inte alls strukturerat, varken kost eller träningsmässigt. Maten har mest bestått av grillat och salt&blandat.
Skinnet på Fingertoppen som jag drog av vid repklättringenhar varit med och jävlats hela veckan, dragit upp såret gång på gång!
Onsdagskvällblev träningen en maxning av HSPU när jag väntade på att glöden på grillen skulle bli klar. Målet var att fixa 25 st, fast semesterfomen samt ringdipsen i måndags och OHS på tisdagen hade gjort mig rätt sliten i axlar o trapz.

Torsdag blev det ett besök på löpbanan i hudiksvall, hade ine sprungit på alls på ca 2-3 veckor(nancy) och inte sprungit sprinter sen någon gång i maj. Resultatet blev därefter.

4x400m

2min villa mellan varje blev ungefär 1:20 varje varv, inte all i form nu. Hade väl kapacitet senast jag sprang snabbt att dra alla på 1:05 ungefär så nu är det bara att komma igång med löpningen igen. Det som jag kände mest var att löpsteget inte satt där det skulle.

Fredag

Testade Fran med CTB. Dum som jag var råkade jag ta en fatbar igen så thrusters blev svintunga samt att jag insåg hur tungt det är med CTB pullups. Efter 12 obrutna första rundan så fick jag bryta i 4or resten av seten, något att öva på eler är jag bara klen? Tiden hamnade väl runt 11-12 min.

Ville köra mer när jag väl vr på plats då jag inte blev lika sliten som en vanlig fran så jag körde backsquat 80 kg samt dips 21-15-9, tog ingen tid här.

Lördag vila

Söndag

Efter stugstädning samt hundstrandbad så drog vi iväg till löpbanan igen för revansch. Ingen frukost förutom 3 koppar kaffe i kroppen så belv det 10x400m med 30 sek vila mellan varje varv. Både flås och löpsteg kändes bättre den här gången. Tiden slutade på 21:30 min, inte alls bra men bättre än senast.

På onsdag sätter träningen igång på riktigt igen, då blir det nya tag!

3 kommentarer:

Joachim Lennerskans sa...

Alltså... du förtjänar lite beröm för dina HSPUs... Grymt!!!

David Englund sa...

Tackar, fast jag fastnade hela tidn i sugväggen med min strumpor. Man hör t.o.m. skrapet på filmen.

Martin Altemark sa...

Jocke har rätt. Du har inte blivit gratulerad tillräckligt. Irriterande för oss som avundsjukt ser på men Grattis! Bra jobbat!