onsdag 28 maj 2008

Dead hang muscle-up!

Passet idag började med:
Shoulder Press 3-3-3-3-3 reps
Målet var 62,5 kg, klarade inte av det idag, blev 2 som senast fast jag kände mig starkare så det kan kanske räknas som 2,5 reps :) Serien blev iaf 3/50, 2/62,5, 2/62,5, 2/60, 4/50 så jag var inte klenare än innan, men inte starkare heller iof så väger jag mindre nu så förhållandevis till vad jag väger så var jag starkare, jaja iaf...
Efter det ville jag testa hur många reps jag klarade på kroppsvikten(70kg) i bänkpress, blev 17 st igen, har aldrig klarat mer på BW, sorgliga att jag gjorde lika många på 75 på Lynne för 2 månader sen, jag skyller på dagens axelpressar!
Efter bänkpressen var jag helt nedslagen o hängde lite trumpet i ringar för Jonna har påpekat att ett falsegrip kan vara bra att använda om man ska göra muscle-ups. Så jag justerade om greppet och hängde lite i ringarna och kan ju givetvis inte hålla mig från att köra lite pullups och jag bara fortsätter uppåt, vänder och pressar upp mig! Så idag har jag gjort min första muscle-up i ringar, dead hang dessutom! Så lite glad är jag, även fast passet gick sisådär i början.

1 kommentar:

Martin Altemark sa...

Grattis!

Ja, False grip är helt nödvändigt. Kul att handlederna är helt trasiga...

starkt pressat också!