lördag 1 november 2008

Lite ettor o treor

Sjuk träningsvärk i mage, bröst, underarmar, biceps och lats efter Angie i torsdags, däremot så var axlar o triceps fräscha så lite thrusters funkade faktiskt.

Körde djupare reps än senast jag gjorde den här senast, gick precis under parallellt då, nu en bra bit djupare. Jag är nöjd med tanke på hur klen jag har blivit senaste veckan.

60kg,65kg,70kg,75kg sen 3 missar på 80 kg

De var så nära alla tre, det enda var att jag inte hade gutsen att dyka in under stången för att låsa ut. Pallade aldrig att sänka till 77,5 kg

Avslutade med 3x3 frontsquat på 80 kg, det värsta var att det var rätt tungt. Körde ju femmor på 90 för typ 2 månader sedan. Måste hålla igång med ME för underkropp underkropp under CF perioderna eller så kanske det helt enkelt tar på kroppen tt jobba 70 timar i veckan i 3 månader i sträck.

2 kommentarer:

Bear sa...

Usch, tunga thrusters, har aldrig gjort mer än 60 kg. Och förresten, mindes fel när det gällde "Angie". Tittade på resultatet innan mitt senaste pr. På mitt senaste gjorde jag 100 pullups på 4:10...fattar inte riktigt hur det gick till och definitivt inget jag kommer slå nu eftersom stången på vårt gym är rätt halkig.
Wellwell, få se vad jag ger mig på imorrn.

David Englund sa...

Vilken återhämtning på pullups du måste ha, 4 min e riktigt starkt! För mig så är pushups och pullups ungefär jämna. Knaske lite bättre på pushups.