måndag 8 augusti 2011

Ormhänder

Lite piggare ben idag än igår, men hoppade ändå över dagens löpning för att de skulle få vila lite. Lite träningsvärk i axlarna också, troligtvis från gårdagens burpees.

Wu
lite rörlighet, snack med Lanner, OHS,FS, press, PP,PJ,SJ.

A.Snatch

40kgx3x2 50kgx3x2

Som sagt kass på att dyka snabbt under stången OCH låsa armbågarna samtidigt. Tog inte i så mycket med höften idag, för att istället snabbt dra mig in under stången. Bra på 40kg, 50kg börjar bli så pass tungt att jag inte kan avväga hur mycket höftkraft som krävs för att jag ska hinna under.

B.2 clean+2 jerk

50kgx2 60kgx3

Samma sak här, snabbt under stången. Känner mig mycket mer säker på vändningar än på ryck. Synd att det inte är tvärtom.

C.15 CTB-PU+10 strikta TTB+15 GHD-situpsx3

Körde bara 2 reps strikta TTB sista varvet då jag lyckades köra upp andra handflatan, igår körde jag ju upp handen vid en styrkevändning, vad är det här? Jag brukar nästan aldrig köra upp händerna och nu bägge på 2 dagar, har jag börjat ömsa skinn eller?
Positivt med obrutna CTB-PU, här har jag blivit bättre.

Kosten
14.00 Träning
14.50 Köttbullar,gräddsås,pressad potatis,2 plommon,1 persika,lingonsylt
18.45 Kvarg,bär,nötter,linfrön,2 äpplen från trädgården.
21.00 Äggröra gjord på 1 gul och 1 röd paprika, 1 chorizo,1 lök, 5 ägg. 2 morötter.

4 kommentarer:

marcusherou sa...

Vilka dar har du avlastning nu igen? Blir inte klok :)

Anonym sa...

Tror han kör avlastning dagaen innan han maxar?
Strikta TTB är nuts, har glömt att köra den cirkeln jag brukade förut, strikta: 5 Pronerade PU to neck-5 Supinerade CTB-10 TTB. Måste testas igen! :)

David Englund sa...

Haha, egentligen är den helt enkelt på dagar mellan tunga pass, men nu ska jag nog hoppa av min programmering så nu slipper ni bekymra er över det ;)

David Englund sa...

Strikta ttb är bra grejer, mycket sådant framöver