torsdag 23 juni 2011

Tuff date med fröken Elizabeth!

Så himla på grundning med nästan en flaska rött när man ska ge sig på en av de hårdare benchmarksen, Elizabeth. Tur iaf att grundningen iaf inte var samma dag :)

WU
Ankelstretch, dynamisk rörlighetsträning, FS, smala OHS, kippsvingar, Clean sotspress(Blev nyfiken och tvungen att testa efter att jag hade set Chris köra den, tufft att ha BW som mål där, definitivt tyngre än snatch sotspress. Jag behöver bli rörlig i skuldrorna igen)C&J 20-60kg sen innan metcon 2 varv av 5 clean 40kg 5 ringdips.

Träning

A.Bygg upp en tung singel C&J

70kg 80kg 90kg 95kg 100kg

Insåg att jag inte har frivänt tyngre än 85kg på 1,5 månad och inte sittvänt mer än det på över 2 månader. Man måste underhålla sina tunga singlar också även om det är flåsfokus.
Trevligt nog så har jag nog inte tappat något, 100kg var inte alltför tungt, och det som kändes mest var nog att tekniken var lite skakig.

B."Elizabeth"

21-15-9 reps på tid av:

Clean(fullt djup)60kg
Ringdips

Tid:7:41min PR

Satte ett diffust mål på 7 någonting. Skamgränsen var ju givetvis 9:26min. Hade inte mer att ge här idag, låg utslagen med roddvärkande ben i 3-4 min efteråt.
Bröt frivändningar 6-5-4-3-3, 5-4-3-2-1, 3-2-2-2 och ringdips 21, 5-5-5, 3-3-3. Ringdipsen bröts mestadels pga av metabol kris.
Jämfört med frivändningar på gatan i lördags så var det mycket värre att snällt sätta ned stången mellan varje repetition, man vill bara bli av med stången från bröstet.
Den här ska också göras om i mitt garage(med dumpningsmöjligheter) till hösten och då ska jag ned och nosa på 6 någonting :)

Kosten
13.30 Träning
14.45 Brownie,vispgrädde,1 apelsin, 2 morötter
16.45 kvarg,bär,nötter,linfrön,2 morötter
21.00 köttbullar,blomkålsmos,gräddsås,rårörda lingon, brocolli.

5 kommentarer:

Joel Krigström sa...

Grattis! Kul att se att du kör de gamla damerna. Spännande att se vilken som blir nästa.

Charlie Nilsson sa...

Ruskigt snabb dam det där :)

yogamanchris sa...

Snackar du om kompis, mina Clean Sottar var ungefär 45 grader armvinkel i toppläget, de där var ju skolteknik jämförelsevis.. ;)
Sjukt bra tid på E!! Vill, men vill ändå inte göra om henne...

David Englund sa...

Joel:Hon var sist innan styrkefokus drar igång, kanske slänger in fröken Fran under den perioden, perfekt tidsdomän sub 3 min.

Charlie:Tack!

Chris:Fortsätt nöt dem, de är braför dig särker upp bröstrygg och nedre trapz, bra för din axel.

Nöjd med prestationen, hade inget mer att ge, men om jag får härja lite mer så kan jag pressa den där tiden lite till vet jag!
Gör om gör om gör om :)

marcusherou sa...

Du vet jag jag tycker om E :)

Nästan så hon åker in i programmet snart! Problemet är att man måste tagga upp sig så förbannat mentalt innan den bitchen.

Ska bli lite bättre på Ring-Dips så får vi se om sub 6 är möjligt. Borde ju vara då Jonas är sub 6 för länge sen.

Gillar din kommentar om Ring Dipsen, exakt så känner man :)