fredag 3 april 2009

"Nancy"

Inledde dagens träning med lite bänkpress. Har inte kört bänkpress sedan jag körde Lynne för ca ett halvår sedan. Det var väl dags igen.

Bänkpress
5x5 80kg

Det var inte tungt, men det var inte lätt heller. Hade nog inte klarat mer än 5x5 på 85kg idag. Ska försöka få in lite mer sådant närmaste tiden.

Efter slöträningen blev det dags för woden:

"Nancy"

Five rounds for time of:
400 meter run
95 pound Overhead squat, 15 reps

Tid:13:23min PR

PR med över 2 min. Tog in mycket tid på OHS, körde obrutet förra gången med, men jag kunde hålla mycket snabbare tempo på repsen den här gången. Lite stark i axlarna har man kanske blivit.

F.Ö. så är träningsvärken i armarna hemsk efter Nicole, den är i stil med den jag fick vid "Death by pullups" senast. Hoppas den inte håller i lika länge.

Kosten

12.30
Kvarg,bär,nötter,linfrön,morot

15.00
Träning

16.15
Vassledrink
Köttfärssås,spaghetti,ost,olivolja,morot

20.00
Smörstekt hallomi
Entrecote, ugnsrostad brocolli,lök,blomkål,butternut squash,vitlökssmör
färsk ananas

5 kommentarer:

Martin Altemark sa...

Grymt

SVENLY.NORDIC sa...

Bra matupplägg!!!

Bear sa...

Har aldrig testat Nancy, senast den kom upp så var jag för dålig på OHS. Inte för att jag är det nu, men nu skulle jag iaf kunna slutföra.

Bear sa...

Det jag menar är att jag inte har någon tid att jämföra med, men om Martin tycker det var grymt så är det ju bara att säga grattis! :)

David Englund sa...

Hehe tack, men är det inte dags att du tar tag i den biten? Tycker det har vrit lite avsaknad av ryck och OHS från ditt håll.

Om du gör så så lovar jag att bli starkare i marken!