lördag 11 april 2009

Slöträning istället för vårväder

Lämnade av mamma hemma hos svärmor, sedan blev det iväg en tripp till gymmet!

Snatch 5x1 50kg

Fokus på höftöppning samt landning. Höftöppningen inga problem alls iof är det ju ganska långt ifrån max. Kraven för landningen var helt stilla fotled,knäled,höftld samt axelled för att sedan ställa sig upp. Alla lyft skulle helst se likadana ut också. Det gick bra, är nöjd.

Bänkpress 5x5 82,5kg

Inga problem här heller, 5x5 på 90kg inom en månad.

Deadlift

5x120kg PRStartar lyften med lite för sänkt höft, men mitt stora problem är att jag inte klarar att hålla ryggen rak. Verkar som att det inte är någon teknikmiss vad jag vet utan att jag är stark i benen o svag i ryggen helt enkelt.

6x110kgHär klarar jag att hålla ryggen mycket bättre, inte lika exemplariska som Jons marklyft brukar vara. Bra jämfört med setet på 120kg iaf.

Kosten

13.30
Träning

15.00
Sill,potatis,olika röror,lite bröd,ganska mycket av det nämnda.

16.15
Polsk ostkaka,tiramisu,pavlowa,kaffe

18.30
Lammstek står tydligen på menyn. Ingen riktig koll på vad som serveras till,för en gångs skull slipper jag vara ansvarig för matlagningen.

All mat åt vi ute i solen på svärmors altan med utsikt över vattnet och fjäderholmarna, riktigt lyckad påskafton hittills!

Edit:Det blev potatisgratäng och rödvinssås till lammsteken och jag fick givetvis göra allting. Det verkar som om jag aldrig komma ifrån den biten var jag än kommer...

3 kommentarer:

Jon Ivmark sa...

Exemplariska? Inte då. Tycker dina såg bra ut, grattis till PR!

Tycker egentligen att man ska hålla kontroll och hållning hela vägen ned, och där finns det kanske lite kvar att jobba med. I övrigt höll du väl riktigt bra.

Bear sa...

Bara att dölyfta mer så hänger nog ryggen med till slut.

David Englund sa...

Jon: Jo, diggar dina marklyft, håller fina vinklar rakt igenom. Angående nedvägen av övningen så är det medvetet, släpper all spänning för att inte belasta min krumrygg.

Björn: Jo, fast man har ju hållt på ett tag med det, det går ju framåt men väldigt väldigt långsamt!