onsdag 27 oktober 2010

Lättövertalad???

Vaknade upp med mindre halsont än i går, ungefär som i måndags. Tog ändå det mogna beslutet att vila några dagr tills jag är helt frisk. Tog mig in till CrossFit Nordic för att träna lite rörlighet och heja på Chris och Amany,

Väl på plats började jag lite lugnt med att ligga och mysstrecha lite. Det var då övertalningsförsöken började komma: Klart du ska vara med och köra! Du kan ju köra ett varv och se hur du känner dig? Om jag trodde att du skulle bli sämre av det här så skulle jag inte föreslå att du ska köra o.s.v.

Jag sa fortfarande nej men jag kunde ju ändå passa att öva lite teknik på repetetiva pushjerks bara med skivstången nu när Chris ändå värmde upp. Det kändes stabilt. När Chris la på 40kg så var jag ju tvungen att testa det också.

Efter en sista övertalning som var jag på.

3 varv av:
25 pushjerks 50kg
500m rodd
30 boxjumps 75cm
vila 5min

varv1: 5:06min varv2: 5:53min varv3:5:41min

Jerksen kändes lika dåliga som vanligt, obrutet första rundan. 15/6/4 runda 2 och 3. Har så lätt att börja pushpressa när jag blir trött.
Rodden var tuff, kände av gårdagens 125 CTB-PU rejält här. Varven låg mellan 1:52min-1:58min.
Boxjumpsen tuffa, men kom in i en hyfsad rytm sista varvet(förutom när jag lyckades hoppa rakt in i lådan), jag tyckte även att 30 inte räckte sista varvet så jag gjorde 5 st till.

Jag borde ha värmt upp bättre då jag fick ett rodentligt mjölksyrapåslag efter varv 1, kände mig bättre inför varv 3 än inför varv 2.

Mådde inte sämre efter eller nu och tiderna säger att jag inte är sjuk då prestandan inte sjönk nämnvärt efter ansträngning. Vi får se hur jag mår imorgon helt enkelt!

Kosten
13.00 Träning
13.45 Brownie,vispgrädde, 1 äpple, 1 paprika
18.00 3 stora kycklinglår, 2 äpplen,1 morot, 1 apelsin
21.00 äggröra,fetaost,ett gäng grönsaker, troligtvis 1 apelsin

3 kommentarer:

m-force sa...

Bra slitet. Tack för tipset om carporten. Funkade perfa.

marcusherou sa...

Du ser! Man ska akta sig för att känna efter :) hoppas att halsen är prima imorrn

David Englund sa...

Danne:Kul att tipset hjälpte!

Marcus:Haha, jag ska inte ropa hej än, vi får se imorrn!