Ingen filthy fifties idag, hade tankar på den för några veckor sedan sen hux flux tappade jag bort mitt hopprep( och nej det ligger inte nedpackat hos någon släkting i förorten). Jag får skaffa ett nytt helt enkelt.
Dagens träning
Shoulderpress 57,5kg
5-4-3
Att det ska vara så svårt.
Squatclean+splitjerk+splitjerk
60kg-70kg-70kg-70kg-70kg
Öva teknik, vill få mer fart på överstöten.
Sedan en liten cirkel, ville få ut de delarna som jag är sämst på i filthyfifties
21-15-9
KB svingar 32kg el americano
boxjumps
200 m löpning med 12 graders lutning varje varv.
Tid:10:49min
Fyfan för självprogrammering, det här var elakt. Att se boxjumps som vila var något nytt för mig.
Amerikanska svingar på 32 kg är väldigt tufft det med, länden kommer nog kännas imorrn.
Backlöpning, ja vad ska man säga, det är inte roligt normalt sett,det är definitivt inte roligt efter boxjumps och svingar, höll nästan på att trilla av bandet sista varvet.
Dagens kost&Träning
12.00
Inlines med Balour
13.00
Turkisk youghurt med valnötter och lindhonung, morot
15.15
Ovannämnda träning
16.00
vassledrink
brownie,vispgrädde
18.20
Lite handstående- och höftrörlighetsträning. Var helt slut överallt så handståendet gick sisådär.
18.45
Strömmingsflundror,rivna morötter
21.15
1,3 kg tunna revbensspjäll, coleslaw
Hur gott som helst, busenkelt att göra, tar däremot lite tid.
Putsa revbenen från senhinnor.
Gnid in revbenen med parikapulver,cayennepeppar,maldtorkad vitlök,havssalt,svartpeppar och spiskummin.
In i ugn på galler 20 min på 200 grader, vänd revbenen in 20 min till.
Ta ut pensla med smoked hickory sås( lite fusk då jag gilalr att göra allt från grunden, men den är fin) in i ugnen 10 min
Klart
Medlemsbrev juni 2023
1 år sedan
4 kommentarer:
Kanon med receptet!
varsegod!
Åt du 1.3 kg revbensspjäll? Låter lite mycket kan jag tycka, förutsatt att man inte är en alligator och det är jag tämligen säker på att du inte är.
Jepp 1,3kg, inga problem! Ca 40 % går bort i ben. Värre var den gången jag åt 73 sushibitar, eller idag vid den etiopiska bufféen.
Skicka en kommentar