onsdag 18 november 2009

Genombrott

Vaknade upp imorse och kände mig inte helt frisk, surt då jag missade Elizabeth senast också och det är verkligen ett pass jag vill ha revansch på. Jag har lovat mig själv att jag klara woden sub 10 min nästa gång jag ger mig på den.

Däremot ju längre dagen gick så kände jag mig bara friskare och friskare, i motsats till igår. Imorrn är det vila och förhoppningsvis är jag helt frisk på fredag, då Mikko så på schemat(hur smart det nu är)

Dagens träning iaf

WU
30 DU 2:30min Hmm, det ska väl gå framåt?
OHS, GM,Utfall åt sidan, vrängningar, powercleans

1 powerclean+2hang powerclean 60 kg på minuten i 10 min

Trodde att det skulle bli tungt, men gick lätt rakt igenom. Sub 5min Grace snart!

Thrusters

3x60kg 3x70kg 3x75kg 3x70kg 3x70kg

Inget set var maxtungt, dock var inte setet på 75kg lätt någonstans. Fokus låg på att driva så mycket med höften som möjligt.

Varvade dem med L-Pullups

3x12
Var riktigt kämpigt, situpsen från Angie sitter i rätt bra.
Mina kriterier för en godkänd L-Pullup för mig själv är en konstant extenderad knäled, fotled ska aldrig vara under höftleden och givetvis extenderade armar i botten.

Deadlift

5x90kg 5x100kg 10x107,5kg

Lyckades driva med framsidan av låren i starten på varje lyft. Det är det som krävs för mig för att höften inte ska sticka innan stången lättar från backen. Kändes riktigt bra idag.Hade hängt lite uppskivad marinerad rostbiff på tork i ugnen för att göra beef jerky(Tack för inspirationen Rickard) innan jag gick till jobbet. Drygt nog så hade jag bara satt på ugnslampan, så jag får torka köttet över natten istället.

Kosten
13.30 Delikat frukost hemma hos Joel, Kvarg,bär,linfrön,morötter
16.45 Träning
17.45 Brownie,vispgrädde,coleslaw
21.00 Laxfilé,fetaoströra,brocolli,morot

3 kommentarer:

Martin Altemark sa...

Ooooohh. Både JLing & fitness-Dave tar maten på allvar efter att ha träffat Rickard! Vilken påverkan han har på "scenen"!

Önskar jag hade tid, ork & inspiration. För lust att äta har jag såklart.

Jon Ivmark sa...

Har alltid tyckt att beef jerky verkar rätt äckligt. Som att äta hundmat typ. Men jag kan ha fel.

Gällande dina kriterier på l-pu så är de nog samma som vi alla försöker efterleva. Det är bara det att vissa av oss är för klena för att klara av det... Så sluta pika! ;-)

David Englund sa...

Martin:Jag har ju iof alltid tagit maten på allvar, mat och träning är ju huvudintressen. Arbetade ju som kock 02/03 och arbetar som fystränare/naprapat nu så.
Tror beef jerky skulle vara bra för dig, lätt-tillgängligt så hinner du få i dig lite mat om dagrna.

Jon:Jag var itne heller något större fan till beef jerky förut, hade bara testat färdigt i affären. Fick testa rickards hemgjorde i halmstad, helt annan grej. Däremot konserverad tonfisk, det är kattmat, det rör jag inte!

Var inte mening att pika, syftade inte på dig :) Såg någon film där det nästan var 90 graders vinkel i knä och fotlederna en bit under höftleden. Ville bara klargöra att mina L-PU inte ser ut så!
Däremot tips om du vill ha lättare att hålla L:et, använd dig av en långsammare dragrörelse, visst tuffare för armarna men L.et kommer att hållas.