onsdag 5 augusti 2009

Dumjävel!!!

Inlägget syftar inte på cyklister i Stockholmstrafiken(även om de kan få ta åt sig) utan på mig själv.

Fortfarande lite krasslig så dagens pass var bara att glömma, ville ha något utan så mycket flås. Ville dessutom träna utomhus. Så jag träffade Tudor vid pullupsräcket i Rålis för att köra "Death by pullups"

Hade förberett mig med fina lena noggrannt skötta händer, men vid 7:e minuten började jag få lite förhårdnader i händerna.
Jag började rabla massa dumheter för Tudor i stil med: Det ser bara ut så här nu det försvinner när jag tvättar händerna efter. Värsta var att jag trodde på det själv.

Vid 12:e minuten körde jag upp händerna mitt i handflatan. Fortsatte kommma med ursäker i stil med: Jag höll för långt in på stången, måste hålla längre ut i fingarna.

Vid 14:e minuten så körde jag upp högerhanden där handen övergår i finger samt ute på den proximala phalangdelen av fingret.
Inga bortförklaringar den här gången, men tror ni jag slutade där? Nä, jag drog på mig strumporna på händeerna och fortsatte dum som man är!

Vid 17 minuter och 14 PU så började jag se blöta fläckar genom strumporna, och det väckte mig ur mitt Pullups-rus. Jag slutade.

Jävligt dumt så här i efterhand, hoppas händerna läker fort. Trist också att händerna var den begränsade faktorn, jag hade mer i mig. Nästa gång jag kör det här passet så blir det på en snäll PU-stång iaf.

Jag var dock inte nöjd med träningen utan rullade vidare på inlinesen (som för övrigt ett hjul lossnade på idag när jag var på väg hem) till Tule för att köra lite frontböj.

Frontsquat(Djup lår mot vad)

3x70kg 3x80kg 3x95kg PR 2x90kg(Helt urladdad efter PR 3:an)

Kosten
13.30 Death by pullups
14:30 Frontsquats
15.00 Brownie,vispgrädde,vitkål, proteindrink på gammeldagsmjölk, macadamianötter,kokosflingor
19.00 Firande av min lillebrors 20-årsdag
Älgfärsbiffar(ca 400 gram) med kantarellsås och 3-4 potatisar, typ en hel lång baguette med extrasaltat bregott(det är en drog, helt övertygad) sallad, ett glas smultrondricka(jag körde bil)Lite getost efter . 2 bitar baclava, en bit tårta kaffe med mjölk.

3 kommentarer:

MAds sa...

Starkt att fortsätta trots att du börjar se blod genom strumpan.. hoppas det helar snabbt!
Starka front böj!

wesaft sa...

Snyggt PR i framböjen :)

David Englund sa...

Mer dumt än starkt faktiskt, borde ha brytit mycket tidigare och kört L-PU eller något istället.
Frontböjen var jag riktigt nöjd med, var ju tvungen att vända PU-fiaskot till något bra :)