söndag 2 augusti 2009

Otippat PR

Kände mig överkörd av en ångvält när väckarklockan ringde imorse, hade lätt kunnat snooza 3-4 timmar till, hade dock bokat date med Chris på gymmet så det var bara att masa sig upp.

WU
Manipulation av Chris halsrygg och bröstrygg
Chris Kroppsmätning

Inledde med lite Snatch då det var sjukt länge sedan.

2x40kg 2x45kg 2x50kg 1x55kg 0x57,5kg 0x57,5kg

Hade tänkt att köra 5 lätta tvåor, men tekniken kändes så bra att jag fick hybris och försökte persa. Det gick mindre bra, men jag var inte så farligt missnöjd ändå. Sätter jag tredje draget bättre kommer jag ta mitt årsmål här.

Backsquat på main häromdagen, dock inte sugen på singlar så:

3-3-3-3-3

100kg 100kg 105kg 110kg 115kg PR

Första setet på 100kg kändes riktigt tungt, sedan blev vikten bara lättare och lättare. Värmde kanske inte upp så bra. Riktigt nöjd med PR, då det som sagt inte blivit mycket backsquats på senaste.


Jag ber om ursäkt för att bilden är åt fel håll, men jag har inte den blekaste anng om hur man får den rätt, så långt sträcker sig mina redigeringsskills

Deadlift teknikträning

3x5 90kg

Sedan var det dags för omvända roller. I Casa Yogaman fick Dave sätta sig vid skolbänken och ödmjukt lära sig av pokeresset. Fick mycket matnyttiga tips, tack Chris!

Kosten
11.30 Träning
13.30 2 hamburgare med samma LC-bröd som häromdagen.
16.30 Brownie,morötter
19.00 Rödcurry/cocoswok med biff och grönsaker
21.15 Kvarg, bär,nötter,linfrön, vitkål,fiskolja

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan bara intyga att squatsen såg mkt bra ut. Trist på videon då jag kände mig som värsta Michael Mann när jag svepte över rummet för att få med alla vinkar av böjen ;)
Pokern flöt ju på bra, keep it up!
Och thx för burgarna, brödet var riktigt bra även för en icke-bröd-fantast som mig! =)

SVENLY.NORDIC sa...

Bra ovningar: diggar backsquats och deadlifts!!

askeew sa...

Man bör ej filma på högkant om man vill visa det för andra då det blir 90 grader fel. Det ser dock bra ut i för dig i den kamera du filmat med för den kan du lätt vrida. Bör undvikas alltså :)

Anonym sa...

So much for my career as a film dircector... ;)