tisdag 11 januari 2011

Veckoutmaningar,paleorecept och varierande prestationer!

Jag och Chris har startat en sida, denna kommer uppdateras 2ggr i veckan. Gå in och läs om ni är nyfikna på detaljer(Obs spoiler förekommer i blogginläggets titel :)

Dagens pass

Wu
Vrängningar, fotledsstretch, airsquats,pullups,pushups, flaggan lyckades hålla 15 sek på ena sidan, inte helt perfekt form men jag är helt klart nöjd då jag satte den för första gången för 2 dagar sedan. Årsmålet var 10 sek, skönt att kunna spotta på det dryga 10 dagar in på året.

Träning

Angie

100 pullups
100 pushups
100 situps
100 airsquats

Mål 15min, drömgräns 13min skamgräns 16:33min

Tid:16:38min...

Största tidstjuven var PU, gick inte alls som jag ville. Senast i Juni gjorde jag 100 på 4:40min idag tänkte göra dem på runt 4min idag. De tog 5:30min idag, envisade med BF-kip även om den inte satte som den skulle. På köpet lyckades jag köra upp bägge handflatorna på repetition 96...

Pushups ok, tog 5 min, upplevde dem inte riktigt sega förrän jag hade gjort 90 st.

Situpsen är jag faktiskt riktigt nöjd med, gjorde dem obrutet hyfsat snabbt, 3:20min. Det satt långt inne då de började bli kämpiga redan runt 20 reps.

Squatsen väldigt tafatta, kändes konstigt att böja utan något tungt på axlarna. Obrutna i ett väldigt långsamt tempo, tog dryga 2min någonting.

Kosten
13.30 Träning
14.15 Brownie,vispgrädde,2 apelsiner,1 äpple,3 ägg
19.30 600g hamburgare, paleobröd,chiliaioli,dressing,ketchup,senap,sallad,tomat,lök,ost,morot

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh vad roligt det hade varit om du kört med mina "skamgränsstraff"! Inte för att din tid är kass, tvärtom (bra jobb), men bara för att det måste vara helvetet på jorden att köra Tabata Row/Burpees efter en Angie... ;)

David Englund sa...

Hmm, jag borde nog ta den regeln jag också, burpees hade varit kul efter alla pushups :)

marcusherou sa...

Fattar ingenting. Hur kan en klumpeduns som jag vara snabbare?

Finner dock inget anmärkningsvärt i dina tider. Kanske att pushupsen var för långsamma dock