söndag 12 juli 2009

Underarmspump i Hudik

Iväglurad av Marina till Hudik för att para stackars lilla Chimi. Efter inkvartering på stadshotellet så lyckades jag nosa upp närmaste gym, Hudiksvalls gym.

För att väcka kroppen till liv efter resan:

Bänkpress 90kg 5-4-3

Ovant med ny bänkpress och han som hjälpte mig ut med stången envisades med att hålla händerna under stången. Värsta jag vet! Om stången inte är på väg ned, bort med händerna!

Clean Highpull 3x60kg-3x70kg-3x70kg

Det gär bättre och bättre med höftextensionen, särskillt om man jämför med mina powercleans på tid. Kanske ska backa ett steeg till, köra lite clean deadlifts, då det är höftextensionen som är problemet och inte att dra stången nära kroppen.

Sen gårdagens

Ten rounds for time of:
3 Weighted Pull-ups, 22kg(4 rounds)20kg(6 rounds)
5 Strict Pull-ups
7 Kipping Pull-up

For weighted pull-ups place a 45 pound dumbbell between the legs above crossed ankles and jettison the dumbbell after third rep and continue with strict pull-ups and then the kipping pull-ups. Coming off the bar or going to ground constitutes termination of a set.

Post time and number of sets to completion.

Körde de 4 första varven obrutna med en 22 kg hantel, lyckades ta fel bra där! 3 av dem med brett pronerat grepp 1 med smalt supinerat.

Mellantid: 10:25min

Här började underarmarna krampa ordentligt(känns fortfarande i skrivande stund), fick sträcka massera och stretcha men inget hjälpte. Att sångenvar glatt och hal som en ål hjälpte inte mycket det heller.

5 obrutna rounds till med en 20kg hantel, 3 pron. och 2 sup. Här lyckades jag köra up min hand igen från CTB-PU förrafredagen.

Mellantid:37.33min

Letade upp en servett att ha i handen till sista setet,klarade de viktade, började tappa greppet med servetthanden på de strikta fast klarade dem. Började kippa efter 4 st tappade jag greppet, skakade loss hoppade upp igen och avslutade passet.

Totalt: 11 set på 42:44min

Att dela upp passet på få set tog bra mycket mer än när jag gjorde den med fler set på 18:15min. Somsagt så fick speciellt underarmarnaen kyss, men även lats och biceps fick smaka.

Kosten
10.00 Hotellfrukost scrambled eggs, bacon, tomat 2 knäckebröd med leverpastej och smörgåsgurka.

14.00 Kaffe med mjölk

15.30 Träning

17.30 Rödcurrywok med oxfilé. Så brtkastad måltid, riktigt rinnig och ej välsmakande wok. Fick inte ens grönsaker i den utan fick beställa dem till.De knapriga Grönsakerna är ju halva i en wok. Dessutom ganska bortkastat med oxfilé i en wok. Mitt råd alltså är ni i Hudik, ät inte wokat.

18.15-20.45 Bio med ca 4 hg godis,mest S-mynt

4 kommentarer:

Bear sa...

Starkt jobbat att envisas med få set, men guu så tråkigt!

Anonym sa...

Fan, 11 set är ett skämt?
Du får snart börja jobba mot han Speal's (eller vad han heter) rekord på 106 obrutna PU's ;)

David Englund sa...

Björn:Jag tyckte inte att det var så farligt, jag försökte se det som 10 set och klockan hade jag bara på för skojs skull.

Chris: Störigt nog så varjag 3 kipping PU från 10.
Speal e lite äcklig när det gäller BW övningar, 60 st sk jag iaf ta!

Bear sa...

Jag antar att varje set inte tog längre än 1 min (totalt ca 10 min) vilket sedan tog typ 45 min = typ halvtimme vila = tråkigt men starkt ;)