onsdag 9 december 2009

Mental träning

Hade lovat att träna med Jon(monster-Jon, DONKR-Jon eller helt enkelt 924m tabatarodds-Jon) idag efter ha kollat på att hans knä, så då kunde jag inte vara så tråkig att jag skulle propsa på att köra 5km löpning.

När jag väl hade undersökt hans knä, så visade det sig att han var sjuk så han bangade träning. 5km på löpband hade jag ingen lust med alls, så det fick bli ett litet avhopp från mainsite.

Ringdips @2112

5x12kg,5x14kg,5x16kg,5x18kg,3x20kg

Utåtrotation i axelleden i toppen av repsen, kontrollerat excentriskt samt markerat stopp i botten. Trodde jag var starkare här, mer sånt!

BW Fran

21-15-9
Pullups
Burpees

Tid:3:27min PR

Har kört en hel del långa metcons på senaste vilket har gjort att jag omdevetet eller medvetet(jag vet inte riktigt) har paecat mig. Tidigare när jag har kört långa metcons har jag gått rakt in i väggen, för att sedan lida 15-20min. Vill få tillbaka den känslan,och jag ville inte bli hindrad av muskelfailure. BW Fran var ett utmärkt val!

Pullupsen obrutna.
Vek ned mig lite rep 8-15 på burpeesvarv 2, tog typ 1-2 andetag i toppen mellan varje burpee. Lite besviken på mig själv då burpees bara är pannben. Sista varvet var inte så mycket bättre, men då såg jag ju iaf ljuset i tunneln.
Rivhosta och blodsmak i vanlig ordning.

Waiters walk 3x50m 20kg vä.arm

Kosten
14.00 Träning
15.00 Brownie,vispgrädde,kvarg,bär,nötter,linfrön,morötter.
19.00 Skånsk kalops,rotmos, smörslungade brysselkål och honungsrostade mandlar.

6 kommentarer:

yogamanchris sa...

Ringdipsen är väl rätt starka tycker jag, särskilt med lite OPT-regler lixom. Riktigt bra på BW-Fran, jag är bara 2 minuter efter. Ska försöka ta igen det nästa vecka tror jag! ;)

Bear sa...

Fick samma känsla idag, dvs lite irriterad att greppet fick mig att missa den där "totalt utslagen på golvet-känslan". Bra jobbat David!

Charlie Nilsson sa...

Nice, borde testa den där :)
Rätt lockande att byta en 5km mot den där ;)

Jenny sa...

Sa ju det! Runt 3 min:) Vad bra du är!!!

David Englund sa...

Chris:Hmm, du kan ha rätt. Jag tycker ju iaf att man ska köra med 40kg viktat här, det kan ju inte vara så stor killnad från vanliga dips :)

Bear:Jag fick den känslan, men ville ha lite mer av den. Att du inte fick den får du ju skylla dig själv, välja 2 greppdödare som en wods 2 enda komponenter...

Charlie:Jag tyckeer att det är helt ok att springa faktiskt, t.o.m. ganska "kul". Däremot om det hade varit 5km rodd så hade jag dodgat deet i all evighet.

Jenny:Tack, målet var sub 3 min, det får tas nästa gång.

Michael sa...

Hej David
Kollade på din kost...förstår allt utom vispgrädde?
Varför detta mättade fett?

3-2-1 kör...
hls
Michael