onsdag 27 januari 2010

2 msk för tekniken och 2 msk för pannbenet!

Fick 2 avbokningar mitt på dagen idag, samt att jag redan hade en lucka för schemalagd träning. Hade dessutom lovat MArtin träning på kvällen, så det fick bli en dubbel.

WU
Vrängningar,squats,sidoutfall,powersnatch 20kg

Träning

DU i typ 15-120 min serier om 8-21 reps PR

3 High hang powerclean+pushjerk 50kg vaar 90 sekund i 12 min

Som sagt hängande styrkevarianter måste övas samt pushjerks. Pressade ned mig mycket mer med triceps, då gick de bättre.

Hittade ett hopprep med stålvajer i på gymet, oj vilken skillnad! Brände av 23 i rad! pR igen! Inga tuck jumps dessutom, fina rätt låga hopp.

När teknikdelen var klar så var det dags för pannbenet att få sitt. Ett av de första OPT-passen jag körde innehöll en del me3d AMRAP burpees med 2x12kg hantlar i händerna på 2 min. Senast fick jag ihop 24 st, men jjag har gått och stört mig på det, för jag måste ha tagit fel på tiden och kört för kort tid.

Idag var det revansch.

AMRAP Hantel-burpees 2x12kg 2min

Bröst i golv

Full extension i toppen.

Resultat:41st

Nöjd, även fast jag nog att hade kunnat få iväg 2-3 st till då jag segade rätt mycket första 30sek. Blodsmak och rethosta efter. Dessutom inga existerande framlår kvar. Hur smart det är inför kvällen 100 GHD-situps(plus lite squats) återstår att se.
Pannbenet fick iaf sitt, att fixa 41 st med 24kg extra på 2min jämfört med lördagens 50 på 3 min utan vikt säger ju det mesta!

Laddade på med frukost efter bestående av:

Dadlar,ost,apelsin,brownie,vispgrädde

2 kommentarer:

Jon Ivmark sa...

Antar att man inte klappar ihop hantlarna över huvudet på burpees? ;)

David Englund sa...

Haha, började undra det jag med när jag törst såg posten, men nej, hantlarna behöver"bara"hänga vid sidorna.