söndag 17 januari 2010

Avskyr viktbälten!

Bel en riktigt lyckad fest igår, mycket med god mat ocg dryck. Var rätt duktig och slutade dricka ganska tidigt. Det hjälpte dock inte mig, då jag blev ordentligt straffad då jag vaknade imorse. Tre koppar kaffe så gav jag mig på del 1 iaf.

A1. Bench Press @ 30X0; 10 sets of 1; rest 120 sec
A2. Chin Ups @ 20X0; 10 sets of 1; rest 120 sec


A1 80kg,90kg,90kg,95kg,95kg 5x80kg, 4x80kg
A2 40kg,50kg,52,5kg(miss näshöjd)45kg(här gick viktbältet sönder),10x22kg,5x32kg,3x37kg

Inledde lugnt med bänkpressen då axeln kändes idag. Testade att hålla lite smalare än vanligt vilket kändes bättre för axeln. Varvade seten med att trycka Triggerpunkter i axeln mha smithmaskinen.

Hade tänkt att hålla 95kg rakt igenom, men när viktbältet gick sönder vid PU så höjde jag repsen där och följde samma plan på bänkpressen.
Tempot gjorde bänken tyngre, ffa seten med fler reps.

Pullupsen är jag riktigt nöjd med, tangerat PR utan att ha tränat viktade PU på evigheter. Dessutom tror jag att 10x22kg hantel är ett PR. Kände mig stark här idag.

Jag insåg även än en gång idag att jag avskyr att köra med viktbälte. Du kan hantera mer vikt än med hantlel, men du måste hålla på att fippla med den där jävla kedjan och balansera vikterna samtidigt på högkant. Sen går man runt med det där lasset hängande så att det ser ut som man har gjort på sig. Funderar på att bara hålla mig till hålla hantlar mellan benen i fortsättningen.

Snurrade ordentligt i huvudet mellan seten, kanske dags för gymen att införskaffa alkolås?

3 kommentarer:

Martin Altemark sa...

del 2?

Joachim Lennerskans sa...

Jag förbrukade en gång två viktbälten och ett vanligt bälte på samma pass.

Nånstans ungefär när tredje bältet gick sönder började jag känna mig väldigt korkad, snarare än ilsk på taskig utrustning.

David Englund sa...

jocke, haha, jag tror jag minns det inlägget faktiskt! Jag hade varit stolt över dig om du hade gått och klagat i receptionen efter det 3 bältet gick sönder!