onsdag 30 juni 2010

Igors comeback!

Morgonvikt 72kg och kunde forcera mig ned i en hyfsat djup knäböj idag. Hade tänkt att ta resten av träningen på halvfart, men det behövdes visst inte, det går bra nu!

Hade tänkt att inleda med MU-övergångar på ringar, men när Rickard log litefinurligt och verättade atthanhade fixat en strikt bar-muscleup så var jag ju tvungen att testa!

Strikta bar-muscleups 1x7 2x1

Missade första, satte resten. Var tvungen att testa en tvåa som avslutning och det gick, helt lyrisk efter. Blir muscleup på mur nästa gång!MU övergång i rngar 3x3

Frontlever 10sx6

Skadade benet sträckt, det andra tucked.

Negativa enarms pullups 5/5x2

Tanken var att köra lockoffs, men jag bra föll ned på första försöket. MU's och FL innan tog mer än vad jag trodde. Körde istället att jag drog mig upp med bägge armar och sänkte ned med en. vilade 1 minmellan varje arm.

Raka marklyft 40kg 10x3

Sedan ett litet metconförsök:

3 varv av:

5 highhang powerclean 60kg
10 pullups
15 situps

Tid:4:25min

3 varv varen efterkonstruktion åd jag hade tänkt att köra 5 varv. Har rätt misskötta händer så det började slitas upp lite i handen på pullupsen på varv3 så jag bröt där.

Styrkevändningarna var mer än shrug än en höftexplosion då höften inte samarbetar helt och hållet.

Kosten

12.45 Kvarg,bär,nötter,linfrön, 3 morötter
16.45 Träning
18.00 4 ägg, kvarg,bär,nötter,linfrön
20.00 450g grillad gräsuppfödd entrecote, aioli, blandsallad gjord på färsklök,rödlök,cocktailtomater,rädisor,ruccolasallad,babyspenat,paprika.